Kavim Grupacija

Kompanije članice

Od kada je Kavim grupacija ušla na srpsko tržište ona se bori za svoje mesto na auto mapi Srbije prevozeći putnike iz svih krajeva zemlje. Takođe, od kada su gore pomenute firme postale deo Kavim grupacije, uprava se trudi da svojim putnicima obezbedi što kvalitetniji i sigurniji prevoz do željenih odredišta uz što veći komfor. Kako bi ostvarila ovu nameru grupacija Kavim konstantno radi na osavremenjivanju svog voznog parka, uvodi nove gradske i međugradske linije i prati savremene trendove u oblasti javnog prevoza kako bi korisnici bili zadovoljni uslugama koje Kavim nudi.

 

Kavim Serbia
Kavim Srbija je deo kompanije Kavim Public Transportation International (2002) ltd grupacije i bavi se menadžmentom kompanija članica u Srbiji.Grupa se bavi pružanjem usluga javnog prevoza. Grupacija posluje u Izraelu I na prostoru Istočne Evrope I neprekidno teži ka proširenju svog poslovanja kako na teritoriji Izraela tako I na prostoru zemalja kao što su Srbija, Mađarska, Rumunija, Poljska I Ukrajina.

 

Posetite sajt

Autoprevoz Čačak
Kao i sve firme u našoj državi,tako je i „Autoprevoz“a.d. Čačak prošao kroz mnoge transformacije kao društveno preduzeće sa društvenim kapitalom.U postupku privatizacije koja je okončana 26.04.2007.god.“Autoprevoz“a.d. Čačak je postao akcionarsko društvo čiji je većinski vlasnik KAVIM PUBLIC TRANSPORTATION INTERNATIONAL (2002) LTD iz Izraela. Delatnost „Autoprevoz“a.d.Čačak je podeljena na:saobraćaj,turizam i usluge.

Posetite sajt

Kavim Raška
Otvoreno akcionarsko društvo ,,KAVIM RAŠKA” a.d. RAŠKA transformisano je od Društvenog saobraćajnog preduzeća ,,Jugoprevoz Raška” u postupku privatizacije, tako što je 70 % društvenog kapitala dana 06.03.2009.godine prodato većinskom vlasniku Preduzeću za saobraćaj D.O.O. ,,KAVIM JEDINSTVO” iz Vranja , čiji je 100 % vlasnik KAVIM PUBLIC TRANSPORTATION INTERNATIONAL (2002) LTD iz Izraela.

Posetite sajt

Sandžaktrans Novi Pazar
Delatnost HK “Sandžaktrans Putnički saobraćaj” doo podeljena je na saobraćaj, turizam, ugostiteljstvo i usluge. Saobraćajno preduzeće HK “Sandžaktrans putnički saobraćaj” doo Novi Pazar obavlja ugovoreni prevoz radnika privrednih sistema i učenika osnovnih i srednjih škola, medicinskog centra, specijalne bolnice, kao i vanlinijskog prevoza u zemlji i inostranstvu za sopstvene turističke usluge kao i iznamljivanje autobusa drugim firmama.

Posetite sajt

Kavim Vranje
Od početka 2008. godine firma KAVIM PUBLIC TRANSPORTATION INTERNATIONAL (2002) LTD iz Izraela je postala vlasnik firme Jedinstvo Vranje. Kavim-Jedinstvo DOO Vranje kvalitetom autobusa i usluga jedan je od lidera u oblasti autobuskog saobraćaja na srpskom tržištu sa oko 330 zapošljenih i 130 autobusa sa oko 650 polazaka dnevno u prigradskom,međugradskom i međunarodnom saobraćaju. U sastavu Kavim-Jedinstva posluju poslovnice u Bujanovcu, Preševu, Vladičinom Hanu i Surdulici.

Posetite sajt